Jobopslag

ALSIDIG TANDPLEJERSTILLING AALBORG

Tandplejer | Deltid, Fuld tid | Region Nordjylland | Privat praksis | Oprettet d. 01-05-2024

En af vores tandplejere er flyttet fra byen og derfor søger vi snarest muligt eller efter aftale - en tandplejer ca. 32 timer pr. uge fordelt på 4 arbejdsdage og en ugentlig fridag.

Vi er en moderne og alsidig klinik med 3 tandlæger, 5 tandplejere, 5 klinikassistenter, 1 elev og 1 administrator. Derudover har vi 2 kliniske tandteknikere tilknyttet.

Vi vægter forebyggende behandling højt. Vi udfører alle former for tandbehandlinger bortset fra ortodonti.

Vores tandplejere har meget varierende arbejdsopgaver. De foretager de fleste af klinikkens undersøgelser og alle forebyggende behandlinger, tandrensninger samt pa-behandlinger. Som tandplejer har du også mulighed for at komme til, at udføre fyldningsterapi og få hjælp til dette af klinikassistent – hvis det er noget du ønsker. Vi uddanner dig gerne til dette, hvis det er en kompetence du endnu ikke besidder, men gerne vil lære.

Komplekse behandlinger planlægges og udføres i samarbejde med tandlægerne og du har faglig sparring i løbet af dagen med tandlæger og de øvrige tandplejere.

Vi har dagligt et kort morgenmøde, hvor aktuelle problemstillinger behandles. Desuden har vi et ugentligt personalemøde.

Når du begynder hos os, vil du få en grundig introduktion i klinikkens arbejdsmetoder og til organisationen.

Vi lægger stor vægt på en afslappet atmosfære og et godt arbejdsmiljø, hvor den enkelte patient er i centrum og får en god oplevelse.

Vi forventer, at du er fleksibel, har humor, brænder for dit fag og har lyst til udfordringer. Du vil gerne være en del af et større team, hvor din evne til samarbejde er væsentlig.

Du vil få en god løn afhængig af dine kvalifikationer. Er dette noget for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Kontakt annoncøren