Jobopslag

Uddannelsesstilling i tand-, mund- og kæbekirurgi i Region Syddanmark, Odense Universitetshospital

Tandlæge | Fuld tid | Region Syddanmark | Offentlig - Stat | Oprettet d. 03-05-2024

Pr. 1. september 2024 er en uddannelsesstilling til specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi ledig til besættelse ved kæbekirurgisk afdeling, Odense Universitetshospital.

Vi søger en tandlæge, som er bredt fagligt funderet og brænder for kirurgi. Du har gode kommunikative evner, samt lysten og viljen til at arbejde i en dynamisk afdeling, hvor patienten sættes først.

Vi tilbyder dig en uddannelsesstilling med dygtige og motiverede kollegaer, et godt arbejdsmiljø og mange varierede opgaver inden for det kæbekirurgiske speciale. Vi har fokus på uddannelse, høj faglig kvalitet, faglig udvikling og forskning. Desuden lægger vi stor vægt på en god omgangstone i en til tider travl og omskiftelig hverdag.

Det forudsættes, at ansøgeren opfylder kriterierne for ansættelse i uddannelsesstillingen, hvilket vil sige mindst 2 års praktisk/klinisk odontologi, herunder 1 års fuldtidsansættelse med voksentandpleje eller anden relevant klinisk virksomhed, som ækvivalerer hermed. Der vil herudover blive lagt vægt på fagligt engagement og dokumenteret interesse for klinisk orienteret forskning inden for fagområdet.

Stillingen er en 4+1-årig ansættelse blokansættelse, hvoraf fire år foregår på kæbekirurgisk afdeling, Odense Universitetshospital og et år finder sted på kæbekirurgisk afdeling, Esbjerg Sygehus, Syddansk Universitetshospital. Stillingen er en vagtbærende fuldtidsstilling, hvor du indgår i vagt med tilkald fra hjemmet og mulighed for afspadsering af rådighed. Der må påregnes tid udover ordinær arbejdstid til forberedelse, selvstudier og forskning.

Målbeskrivelse for specialtandlægeuddannelsen i tand- mund– og kæbekirurgi kan findes på Sundhedsstyrelsens hjemmeside: www.sst.dk.

Ved behov for yderligere oplysninger eller spørgsmål til uddannelsesprogrammet er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig overtandlæge Peter Torkov, Odense Universitetshospital, tlf. 65 41 34 78, mail: peter.torkov@rsyd.dk

Ansøgninger modtages elektronisk via Region Syddanmarks jobportal.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: 2. juni 2024.

Samtaler planlægges afholdt i uge 24-25.